Primera victòria a casa del CN Olot absolut de waterpolo en el derbi gironí contra el GEiEG - Club Natació Olot

Waterpolo

El primer equip absolut de waterpolo ha aconseguit una important victòria contra el GEiEG per un ajustat 9-6 en un derbi que ha mantingut l'emoció fins al final. El partit es va desenvolupar de manera competitiva, amb ambdós equips lluitant per mantenir-se en el marcador sense poder-se distanciar l'un de l'altre en cap moment.

La clau de la victòria dels olotins va ser la seva extraordinària defensa, que va limitar els visitants a només un gol durant la primera meitat. En aquest sentit, el porter olotí Ferran Planella va tenir un paper destacat, aturant dos penals i contribuint de manera decisiva a mantenir l'avantatge de l'equip. A més, l'atac del CN Olot va mostrar-se eficient, amb una grada entregada que va animar l'equip durant tot el partit, fet que va ser fonamental per aconseguir la primera victòria de la temporada.

Per altra banda, l'equip cadet de waterpolo no va tenir la mateixa sort, perdent 5-6 davant el CN Martorell / CN Vallirana en un partit igualat que es va decidir en els darrers minuts. Ara, l'equip gaudirà d'uns dies de descans de competició, però continuarà treballant en els entrenaments per preparar els pròxims desafiaments.