L’atleta del CN Olot José Manuel Rodríguez guanya la Sant Joan Backyard Ultra amb 195 km i 29 voltes completades - Club Natació Olot

Atletisme

El passat diumenge 14 de setembre es va celebrar la Sant Joan Backyard Ultra, una cursa d’ultra resistència que posa a prova la tenacitat i la capacitat física dels atletes, amb sortida i arribada a l’Estada Juvinyà. La cursa consisteix a donar voltes a un circuit de 6,7 km fins que només queda un corredor en peu. La Backyard és coneguda com una "anti-cursa", ja que premia la resistència i la regularitat abans que la velocitat. En aquesta segona edició, dos corredors de la secció d’atletisme del Club, José Manuel Rodríguez i Ivan Ricart, hi van participar, aconseguint destacats resultats.

José Manuel Rodríguez es va proclamar guanyador després de completar un total de 29 voltes, que equivalen a 195 km i un desnivell positiu de més de 4.000 metres.Aquesta fita el va portar a la victòria en una cursa que premia la constància i la resistència per sobre de la velocitat. Per la seva banda, Ivan Ricart va completar 9 voltes, sumant un total de 60,3 km, demostrant una gran capacitat d’esforç i determinació.

Enhorabona als nostres atletes per la seva gran actuació i lluir amb orgull els colors del Club!