Excel·lents resultats per a les nedadores del CN Olot en la seva participació en el Campionat d'Espanya Open a Palma - Club Natació Olot

Natació

Participació destacada de les nostres nedadores Anna Vegas, Núria Gifreu i Júlia Coll en el Campionat d’Espanya Open Trials a Palma, que servia com a classificatori per als Jocs Olímpics de París d’aquest 2024. Les tres nedadores han mostrat molt bones sensacions a l’aigua, destacant la medalla de bronze de Júlia Coll en 1500m lliures, assolint nombroses millors marques personals i posicions destacades en una cita tan exigent en el món de la natació com aquesta.

Anna Vegas va fer una gran actuació en les proves de braça, destacant amb una 17a posició en els 50 metres braça, una 7a posició en els 100 metres braça i una 4a posició en els 200 metres braça. A més, va aconseguir una millor marca personal (MMP) en els 100 metres braça amb un temps d’1:17.1, quedant 6a a la final D dels 200 metres braça. Núria Gifreu va tenir una destacada actuació en els 1500 metres lliures, finalitzant 7a i aconseguint la seva millor marca personal en piscina de 50 metres. Finalment, Júlia Coll va fer una bona actuació especialment en la prova de llarga distància, aconseguint una 3a posició en els 1500 metres lliures i establint un nou rècord del club absolut en piscina de 50 metres. També va destacar amb una 5a posició en els 800 metres lliures, una 7a en els 400 metres lliures, una 9a en els 200 metres lliures i una 8a posició en la final C dels 200 metres lliures amb una millor marca personal de 2:09.30.