Clara Morera molt a prop del podi al Campionat d’Espanya d’Estiu Aleví a Ciudad Real - Club Natació Olot

Natació

Clara Morera va participar en el Campionat d’Espanya d’Estiu Aleví que es va disputar a Ciudad Real (Castella-la Manxa) de l’11 al 14 de juliol, competint en quatre proves: 200 estils, 200 esquena, 400 estils i 400 lliures. Els seus objectius eren millorar les seves marques personals i accedir a les finals.

Els resultats de la Clara van ser extremadament positius, ja que va aconseguir una meritòria 5a posició en la final de 200 m estils, quedant-se molt a prop de la seva millor marca personal. En la prova de 400 m estils, Clara va obtenir una destacada 4a posició, assolint una nova millor marca personal (MMP). A més, en la prova de 400 m lliures, va tancar el campionat amb una altra MMP, finalitzant en la 16a posició i aconseguint ser la 2a millor nedadora catalana de la prova.

Enhorabona, Clara, per un campionat més que genial!