Els nedadors infantils aconsegueixen uns resultats espectaculars en el Campionat de Catalunya Infantil d’Estiu a Tarragona - Club Natació Olot

Natació

Els nedadors i nedadores del CN Olot van tenir una actuació destacada al Campionat de Catalunya Infantil d’Estiu a Tarragona, aconseguint un total de 25 millors marques personals, 21 finals, 2 medalles d’or, 6 de plata i 1 de bronze, destacant també el 2n lloc femení per punts FINA de Blanca Codony.

La jove nedadora Blanca Codony va brillar especialment amb diverses actuacions destacades. Va aconseguir el 2n lloc per punts FINA (673 punts) en la prova dels 200m lliures. També va establir un rècord del club en els 800m lliures, on va quedar en 4a posició, igual que en els 100m lliures. A més, va obtenir una medalla d’or en els 200m lliures amb MMP i una medalla de bronze en els 1500m lliures, a més de quedar 4a en els 50m lliures amb rècord de Girona.

Berta Santos també va tenir una actuació notable, aconseguint la medalla d'or i la 1a posició en els 50m lliures i una medalla de plata en els 50m papallona. També va obtenir una 7a posició en els 200m lliures amb MMP i mínimes als Campionats d’Espanya d’Estiu en els 50m esquena i els 100 metres lliures.

Guillem Hernández va aconseguir MMP en diverses proves, incloent una 20a posició en els 100m lliures, una 13a posició en els 200m papallona, una 21a posició en els 50m papallona i una 27a posició en els 200m lliures. Núria Pons va destacar amb una 4a posició en els 200m esquena amb MMP i una 4a posició en els 100m papallona. Berta Nicolau va obtenir la 17a posició en els 100m lliures i la 28a en els 200m lliures. Arnau Carrera va destacar amb una 10a posició en els 200 metres esquena amb MMP, una 14a posició en els 50 metres esquena i una 17a posició en els 100 metres lliures amb MMP. Oriol Martin va obtenir una 42a posició en els 100m braça. Finalment, en els relleus 4x100 femenins, l’equip format per Núria Pons, Berta Nicolau, Blanca Codony i Berta Santos va aconseguir la medalla de plata amb una espectacular segona posició.

CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL (Tarragona)